Etusivu‎ > ‎

SYYSKOKOUS 26.10.2018 perjantaina klo.18:00 - 20:00

lähettänyt Admin Tspy 9.10.2018 klo 11.52

Tänä vuonna syyskokous pidetään ensimmäistä kertaa Laikun uusissa tiloissa, joten tässä on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan uusiin tiloihin. Kokouksessa on asialistalla vuoden 2019 toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksu sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten vaali kaudelle 2019-2020. Ikävä kyllä yhdistyksen hallituksessa on käynyt kato ja hallitukseen tarvitaan nyt lisää jäseniä, jotta yhdistys voi käytännössä jatkaa toimintaansa. Tällä hetkellä yhdistyksen hallituksen jäseniä ovat Pekka Jäppinen (varsinainen jäsen), Monika Kotelba (rahastonhoitaja) ja Tapani Tolpanniemi (puheenjohtaja).

Kokouksen yhteydessä pidetään kirpputori KV-keskukseen muuton jäljiltä. Yhdistykselle on kertynyt monenlaista Puola-aiheista materiaalia ja koska kaikelle ei Laikun tiloista löydy varastotilaa, niin meidän pitää käydä läpi mikä on yhdistykselle tarpeellista säilytettävää, mitä saadaan annettua eteenpäin ja mitä joutuu hävittämään.

Syyskokous on kaikille avoin tapahtuma, joten kaikki toiminnasta kiinnostuneet ja uteliaat, tervetuloa tutustumaan! Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Osoite:
Kulttuuritalo Laikku 3 krs., Keskustori 4, Tampere.

Comments